Algemene voorwaarden

Spelregels Seats2meet.com

Seats2meet.com hanteert unieke spelregels. Voorwaarden die passen bij de dynamiek van ‘ontmoeten en werken’ . Alle locaties op Seats2meet.com beschikken over een licentie uitgegeven door Seats2meet.com International en hanteren deze spelregels voor alle boekingen.

1. Optieregeling

Meetingspace

Jouw geboekte seats zijn tot 24 uur van te voren te annuleren voordat deze boeking verandert in een definitieve boeking bij Seats2meet.com. Na de boeking ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Verder krijg je 1 week en 48 uur voorafgaand aan de boeking een e-mail met daarin nogmaals de bevestiging en de mogelijkheid om direct wijzigingen aan te brengen of eventueel de boeking te annuleren.

Workspace

Jouw geboekte werkplek is tot 24 uur van tevoren te annuleren, wij brengen géén annuleringskosten in rekening. Heb je voor deze periode van 24 uur (bij een betaalde werkplek) niet betaald, dan wordt de boeking automatisch geannuleerd en verwijderd uit het systeem.

2. Vrijheid in het wijzigen van jouw boeking

Wij bieden je tot 24 uur voor aanvang onbeperkt de vrijheid om zelf online jouw boeking te wijzigen. Log hiervoor in op www.seats2meet.com. Uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de bijeenkomst dient het definitieve aantal deelnemers, het door jou gekozen eten en drinken en de benodigde AV apparatuur bij ons bekend te zijn.

3. Betalingscondities

3.1 Meetingspace

Boekingen van meetingspaces bij Seats2meet.com kunnen online betaald worden bij locaties die deze betaalwijze ondersteunen. Is dit niet het geval, dan wordt achteraf een factuur via e-mail verstuurd. Met pin betalen en op afstand met creditcard is ook mogelijk.

Workspace

Boekingen van werkplekken kunnen uitsluitend online worden betaald. Op dit moment ondersteunt Seats2meet.com iDeal als online betaalmiddel. In de nabije toekomst wordt dit uitgebreid met Mastercard, Visa en Paypal.

3.2 Boekingen tot € 500 dienen, indien deze nog niet online betaald zijn, per pinpas te worden afgerekend op de vestiging van Seats2meet.com na afloop van de bijeenkomst. Je ontvangt de factuur per e-mail na betaling in onze vestiging.

3.3 Wanneer je een betaalde boeking eerder dan 24 uur voor aanvang van de boeking annuleert wordt het bedrag binnen 30 dagen teruggestort op jouw bankrekening.

3.4 Indien een boeking waaraan kosten zijn verbonden niet tijdig geannuleerd wordt, zal Seats2meet International de aankoop als definitief beschouwen. Terugvorderingen van de online betalingen in de periode ná 24 uur voor aanvang van de boeking zijn niet toegestaan.

3.5 Na afloop van de bijeenkomst genereert het Seats2meet.com systeem automatisch een factuur. Deze ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres. Wanneer je een factuur per post wenst te ontvangen berekenen wij € 15 administratiekosten per geprinte factuur. Wij hanteren hierbij een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum.

3.6 Bij een boekingswaarde van meer dan € 3000 (excl. BTW) sturen wij voorafgaand aan de bijeenkomst een depositofactuur van 50% van de boekingswaarde. Deze betaling dient 14 dagen na ontvangst van de factuur en uiterlijk 5 werkdagen voorafgaande aan de bijeenkomst te worden voldaan. Mocht je een nieuwe boeking maken binnen de z.g. ‘last-minute’ termijn (binnen 5 werkdagen voorafgaande aan de bijeenkomst) dan dient de betaling uiterlijk 48 uur van tevoren bij ons binnen te zijn. Op de definitieve factuur wordt het depositobedrag in mindering gebracht.

3.7 Bij betaling van de factuur na de afgesproken termijn van 14 dagen wordt er, als vergoeding voor deze verlate betaling, 1% opslag per week op de factuur berekend. De uiterste betalingstermijn betreft 4 weken na de factuurdatum. Hierna wordt de factuur door ons uit handen gegeven. De daaruit voortvloeiende kosten zullen bij de boeker in rekening worden gebracht met een minimum van 10% van de boekingswaarde.

Boekingskosten

Meetingspace

Voor elke geboekte seat in een meeting lounge wordt een boekingsfee van € 1,00 in rekening gebracht. Hierbij geldt een maximum van €100 per boeking. Dit geldt uiteraard niet voor gratis stoelen, hier wordt geen fee berekend.

Workspace

Voor elke geboekte werkplek wordt € 1,- aan boekingskosten in rekening gebracht. Dit geldt echter niet voor werkplekken waarbij men betaalt met Sociaal Kapitaal.

5. Social Capital/ Sociaal Kapitaal

5.1 Onder Sociaal Kapitaal verstaan we de toegevoegde waarde van de individuele talenten van alle spelers in een waardenetwerk. Dit ‘sociaal kapitaal’ wordt ingezet als betaalmiddel. Wanneer de prijs van een werkplek 0,00 euro is zal een SC-icoon (Social Capital) tevoorschijn komen. We verwachten dan van je dat je open staat voor de ontmoeting en het delen van kennis.

5.2 Wij vragen je ook om bij het boeken van je werkplek aan te geven wat jouw expertise is. Hiermee kunnen we onder andere laten zien wie op welke locatie aanwezig zijn en wat hun expertise is. Daarnaast kun ook jij hiermee zoeken welke kennis aanwezig is. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de kennisuitwisseling op Seats2meet.com & Seats2meet.com. Wanneer je dit niet publiek wilt delen kun je kiezen om dit anoniem te houden.

6. Jouw bezittingen

Seats2meet.com is op geen enkele wijze aansprakelijk in geval van diefstal, beschadiging of vermissing van eventueel door jou meegebrachte of opgeslagen materialen of apparatuur.