Wanneer je bij Seats2meet een ruimte huurt zijn een aantal punten belangrijk, voor jou en je gasten.

Je wil dat je gasten jouw bijeenkomst goed weten te vinden. Zorg er daarom voor dat je vermeld dat je gasten moeten zijn bij Seats2meet Tilburg LocHal. Alleen vermelden LocHal zorgt voor onvoldoende bekendheid, zowel fysiek als bij online uitingen. Want de LocHal, het icoon van de Spoorzone in Tilburg, is een zogenoemd bedrijvenverzamelpand. Op de begane grond vind je een gigantische bibliotheek, KunstLoc Brabant, Cast, werkplekken en het Stadscafe. Tevens vind je daar alle kantoren van deze organisaties. Op de 2e etage vind je nog meer boeken en werkplekken. Op de eerste etage vind je het indrukwekkende trappenlandschap en Seats2meet, met alle 16 zalen waaronder de Glazen Zaal. Als je bij ons een bijeenkomst organiseert wil je voorkomen dat je gasten ronddwalen in de LocHal. Er is natuurlijk gedacht aan signing maar door alle informatie en prikkels zien mensen dat vaak over het hoofd. Daarom is het belangrijk dat je je gasten goed informeert. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je evenement de juiste aandacht krijgt op social media kanalen. Onze marketingafdeling werkt graag mee, dus lees onderstaande informatie dan ook goed door.

Informeer het team Seats2meet

  • bij het maken van een reservering geef je aan of het een open bijeenkomst is of niet.
  • bij een open bijeenkomst kun je je event namelijk laten promoten door middel van onze online kanalen. Daarbij kun je denken aan: het plaatsen op de S2M eventcalender en Linkedin

Hoe plaats je zelf jouw event in de kalender?

Dit kun je zelf doen via jouw boeking. Dit doe je door in te loggen op de website > Via Upcoming bookings de betreffende boeking openen > View > Links onder Edit Reservation staat Event calender. Hier kun je een logo en een korte omschrijving toevoegen. Vergeet ook vooral de link naar je inschrijfpagina en de tags niet te vullen. Dan ben je beter vindbaar. Vind je het prettiger dat wij het voor je doen, laat het ons dan weten. Stuur wat tekst en een foto in hoge resolutie, dan kunnen wij daar mee aan de slag. Wij kunnen jouw evenement dan tevens doorplaatsen op deze site en onze bedrijfspagina op Linkedin.

Social media kanalen

We stellen het erg op prijs, wanneer je gebruik maakt van social media om je bijeenkomst meer bekendheid te geven, je ons daarin juist vermeldt. Wij werken daardoor ook actief mee aan jouw evenement. Ons volgen, vermelden en taggen:

Route extern en intern doorgeven

  • Stuur je gasten  een duidelijke routebeschrijving. Deze link kun je meesturen naar je gasten. https://seats2meettilburgspoorzone.nl/contact/#route
  • Bezoekers die met de trein komen, nemen de uitgang naar het Van Stekelenburgplein en volgen de borden LocHal. De hoofdingang geeft toegang tot de Bibliotheek. Binnen neemt men de trappen naar de eerste verdieping en houdt men rechts aan. De ingang van Seats2meet bevindt zich naast de trappen naar de tweede verdieping. Om dat te verduidelijken hebben we een filmpje.
  • Bezoekers die met de auto komen, kunnen het beste parkeren op P1. Zij kunnen ook het Van Stekelenburgplein oversteken en de hoofdingang van de bibliotheek nemen.Bezoekers die via de Burg. Brokxlaan naar de LocHal komen, komen in principe via de achteringang. Eenmaal in de bibliotheek aangekomen lopen ze recht door de bibliotheek naar de andere kant. Onderaan het trappenlandschap nemen ze weer de trap naar de eerste verdieping en houdt men rechts aan. De ingang van Seats2meet bevindt zich naast de trappen naar de tweede verdieping.
  • Maak op een A4 een poster met de naam van de bijeenkomst en je logo. Deze kun je door ons vooraf laten printen en in de daarvoor bestemde bewegwijzering laten doen

Heb je verder nog vragen? Mail of bel ons dan!

Blijf op de hoogte

Adresgegevens

Seats2meet Tilburg Spoorzone
LocHal - 1e verdieping
Burg. Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg
013 208 40 52
info@seats2meettilburgspoorzone.nl