Beyond Limits, inhoudelijke verdieping

summit 5 juni

5 juni – Beyond Limits: Quantum Strategies for Future Leadership Summit- in de LocHal

‘De beginner speelt binnen de grenzen
De gevorderde onderzoekt de grenzen
De meester kent geen grenzen
Hij is Beyond gegaan’

Op 5 juni stappen we voorbij aan denkbeeldige limieten, aan de grenzen van oude manieren, de grenzen van ons denken, voorbij de grenzen van wat we al kennen, via de wetten van de kwantumfysica. Op zo’n manier dat dit jou tastbare handvatten geeft voor je werk én persoonlijke leven. Met directe resultaten, dankzij jouw leiderschap. Omdat we samen verder kunnen gaan, dan we in ons eentje kunnen voorstellen.

Geen saai wetenschappelijk verhaal, maar een verhaal dat rechtstreeks over het leven, ons werk en onze toekomst gaat. Nieuwe inzichten en werkwijzen die onze toekomst gaan veranderen.

We gaan technologie en wetenschap aan filosofie en leiderschap verbinden. We zijn dan ook trots dat we onze buitengewone hoofdgast aan je voor mogen stellen:

Federico Faggin

Wellicht ken je hem nog niet, maar je hebt zeker een van zijn uitvindingen in handen gehad, sterker nog, je werkt er dagelijks mee. Federico Faggin is ‘The Real Deal’. Een van de meest invloedrijke tech innovatoren in de wereld, daarnaast een top ondernemer maar tevens ook een filosoof. Hij wordt niet voor niets ‘The father of the microprocessor’ genoemd, want toen Faggin als natuurkundige uit Italie in de jaren 60 naar Amerika trok maakte hij furore in Silicon Valley. Hij is de uitvinder van ’s werelds eerste microprocessor, de beroemde 4004, waarmee hij in zijn eentje zorgde voor het grote succes dat Intel nu is. Later werd hij CEO van enkele zeer succesvolle tech bedrijven waaronder Zilog en richtte hij Synaptics op; “The leading company in the development and application of neural network technology” en dat is de nr 1 van de wereld in het maken van touchscreens. Faggin ontving in 2009 de National Medal of Technology and Innovation uit de handen van President Obama. Al in de jaren 70 en 80 was hij aan het werk met AI en zijn mening over het nut en de toekomst hiervan is totaal anders dan wat de wereld op dit moment denkt. Zeer interessante theorieën en direct inzetbaar voor ons allemaal.

Op de top van zijn werk, toen hij alles had bereikt; wereld veranderende uitvindingen gedaan, grote succesvolle ondernemingen gestart en geleid, geld, status en succes, was hij desondanks niet gelukkig. Hij was doodongelukkig zelfs. Daarom begon hij opnieuw. Hij ging kwantum onderzoek doen en werd filosoof. Hij kwam tot een nieuw model, eentje die het oude materialisme gaat vervangen. De kern van zijn boodschap is dat we geen biologische machines zijn, maar dat bewustzijn al het leven creëert en de start van alles is. Hij heeft zijn leven gewijd aan het uitdragen van deze kennis en de onweerlegbare implicaties die dit geeft over wie wij zijn en hoe we daarmee de toekomst vorm kunnen geven. Kom luisteren naar deze man die ook op hoge leeftijd vol energie zit en zijn verhaal met Italiaanse passie vertelt. 
http://www.fagginfoundation.org/ 

Beyond Limits

Beyond Limits is een reis naar de toekomst, een reis die de grenzen van ons denken bevraagt en een wereld opent van nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden die ontstaan vanuit betekenis en menselijkheid. Hard nodig in een tijd waar machines en AI algoritmes óns lijken te regeren. Waar de mens en dus ook de ondernemer vastloopt in systemen die functioneren op basis van oude manieren van denken en werken. Systemen die niet meer werken in een wereld met AI technologie.

De wereld is veranderd. We zullen hiermee moeten leren omgaan, zodat de technologie positief bij kan dragen, anders verliezen we de grip op onze organisatie. Dit vraagt keuzes van ons, vanuit mogelijkheden die we in ons eentje niet meer kunnen overzien, keuzes die we alleen op eigen kennis en kunde niet meer kunnen maken. Met medewerkers die we niet meer kunnen motiveren, op de oude manier.
Elke persoon die leiding geeft voelt én weet dat er daarom een andere manier van leidinggeven noodzakelijk is. Antwoorden gaan we echter niet vinden op de platgetreden paden van het verleden, maar wellicht onverwacht, we vinden ze in de wereld van de kwantum wetenschap. Deze toont ons dat er een geheel andere realiteit achter die van ons dagelijkse leven schuilgaat, eentje die ons leert dat alles mogelijk is wanneer we in de breedte durven kijken. Het veld van mogelijkheden overzien, dat we als mensen samen in ons dragen. De meest geavanceerde technologie, onze Human Intelligence, de menselijke waarde.

Een nieuw mens- en wereldbeeld gaat ontstaan en door deze nieuwe kennis en inspiratie, gaan we komen tot nieuwe gedachten en nieuwe daden. Een succesvol bedrijf én een zinvol leven, door een nieuwe kijk, die mensen echt betrekt bij jouw organisatie. Je trekt ze aan, verbindt ze, motiveert ze, op een manier dat iedereen aan de vraagstukken van je organisatie bij wíl dragen. Het beste van zich mag geven, want uiteindelijk willen we dat allemaal. Maar hoe doen we dat? Hoe nodig jij ze daar daadwerkelijk toe uit? Dat is waar Beyond Limits over gaat. 

Jenny Elissen

Tijdens Beyond Limits gaan we van deze perspectieven een ervaring maken. Top ondernemer, impactinvesteerder en bestuursvrouw van Transavia, Jenny Elissen, deelt haar ervaring met kwantumcreatie. Stel dat we onze organisatie kunnen transformeren door ons bewustzijn te vergroten en gebruik te maken van het veld van potentieel dat de organisatie is. Dat is wat Jenny Elissen ons leert. Haar belangrijkste werk is organisaties meenemen ‘From Big Ideas to Giant Leaps, in a Split Second’, ook de titel van haar boek. Door mensen in organisaties te leren anders te laten denken over kapitalen, wat een werkelijk toekomstbestendige strategie en werkwijze opent. Door de ‘zwermkracht’ van onze medewerkers te ontsluiten en ze mee te nemen in moeiteloze co-creatie. Daarmee ziekteverzuim te voorkomen en betrokkenheid en creativiteit te oogsten, terwijl je de organisatie op een hoger niveau tilt. In haar keynote neemt Jenny Elissen ons mee hoe we een toekomstbestendige organisatie bouwen, gebaseerd op kwantumcreatie en exponentieel denken, een methode waarmee zij al vele grote bedrijven een Giant Leap heeft laten nemen.
https://www.giant-leapers.com/

Erwin Steijlen

Erwin Steijlen is onze ‘Dagvoorzitter van de Toekomst’ en belichaamt de perfecte synergie tussen kennis en kunst. Het ijzersterke verhaal van Erwin vertelt dat hij in z’n eentje wereldwijde merken aan zich weet te binden. Een verhaal over je eigen leven leiden, betekenisvol en succesvol zónder je te conformeren. Gedurende een carrière van meer dan twintig jaar in de muziek- en bedrijfsindustrie werkte hij samen met de grootste internationale merken en verbindt hij de vaak harde zakelijke wereld met menselijkheid en gevoel. Door muziek en Spoken Word te verbinden aan kennis weet hij je in je hart en hoofd te raken.
https://erwinsteijlen.com/dagvoorzitter-van-de-toekomst/

Rene ter Veer en Vera Hofman

Een oplossing vinden voor het probleem van de netcongestie, en daarmee een fundamentele verschuiving maken in de energietransitie, dat overkwam dit opvallend duo, bestaande uit uitvinder en duurzaamheidsconsultant René ter Veer en dirigente en muzikante Vera Hofman. Tijdens een borrel na een hackathon ontdekten zij samen dé oplossing voor het energieprobleem. Met hun aanpak, die Beyond Limits is gegaan, slaagden ze erin om binnen enkele maanden hun briljante concept om te zetten in concrete realiteit, en worden ze door heel politiek en maatschappelijk Nederland gevraagd hun oplossing te presenteren. Voor Beyond Limits is niet alleen de oplossing, maar juist de weg ernaar toe interessant! Daarom delen zij de geheimen van dit proces tijdens een inspirerende presentatie. 

Jouw resultaten!

Om de vertaalslag te maken van inspratie naar de praktijk, werken we samen met de beste mens- en organisatie innovatoren. Met jarenlange trainingservaring in het bedrijfsleven op alle lagen, kunnen zij als geen ander deze principes naar jullie praktijk vertalen. Zo zullen we tijdens de dag niet alleen verborgen mogelijkheden naar boven halen, maar ook onderlinge verbindingen zichtbaar maken die zorgen voor wederzijds versterkende relaties die nog lang na deze dag waardevol gaan zijn. Op deze manier wordt de ‘zwermkracht’ van alle aanwezigen van deze dag actief gemaakt, terwijl we ervaren hoe we dat in onze eigen organisatie los kunnen maken.

Fenna de Man van Be’, vertaalt deze inspiratie naar jouw eigen organisatie. Zij maakt ons helder duidelijk dat authenticiteit essentieel is om in de toekomst resultaten te behalen, juist wanneer grote verantwoordelijkheden op onze schouder rusten. Zij vertaalt het belang van oorspronkelijke kernwaarden en fundamentele drive, naar daadwerkelijke resultaten, en neemt de deelnemers mee op die reis. Zodat je rechtstreeks gaat werken met jouw eigen verhaal en positionering, om deze dag daadwerkelijk zinvol te maken voor jouw actieve rol in je organisatie.

De lunch die daarna komt is uiteraard bedoeld om te netwerken, en wat is daarvoor een beter uitgangspunt?

Na de lunch gaat een team van ervaren ondernemers je meenemen op een praktische ontdekkingsreis, hoe we die kwaliteiten omzetten naar de toepassing van kwantumcreatie in jullie eigen realiteit. Dat allemaal in een open sfeer van moeiteloosheid, zoals je ook bij een borrel zou ervaren, met een lach, nieuwe inzichten en waardevolle eerlijkheid. Dit is de kern van de dag, daar waar we inspiriatie omzetten tot vorming en tastbare waarde, in een co-creatie. Hiervoor wordt niet één expertise of invalshoek belichaamd, maar een zwerm van mogelijkheden ter beschikking gesteld.

Vervolgens kun je in een Deep-Dive naar keuze een masterclass volgen bij één van deze ondernemers, en de methode naar keuze verder beetpakken om deze aspecten echt eigen te maken. Dit zorgt voor een directe mogelijkheid om in je eigen organisatie een Giant Leap te maken en echt meer waarde te creëren in jouw organisatie.

Klinkt dat nog wat vaag? Dat begrijpen we! Zie het als een soort wildlife cursus van leiderschap: wanneer je een dag de kneepjes van survival hebt geleerd van natives in de jungle, kun je daarna vuur maken en een eigen slaapplek bouwen die waterdicht is. Zo kun je deze experiences ook zien, maar dan in de jungle van het bedrijfsleven!

VIP ervaring

tel je voor: een exclusieve VIP-ervaring, doordrenkt met de essentie van toekomstbestendig leiderschap, speciaal ontworpen voor de visionairen en pioniers onder ons. Dit is geen gewone dag; het is het begin van een transformatieve reis naar leiderschapsexcellentie en tastbare resultaten in jouw organisatie.

Het VIP diner is een intieme bijeenkomst voor de circle of trust – zij die bereid zijn de grenzen van traditioneel leiderschap te doorbreken en in co-creatie te treden met gelijkgestemde visionairs. Samen met inspirerende experts als Fedrico Faggin en Jenny Elissen gaan we aan tafel en stappen we in de wereld van mogelijkheden. Hier vloeien niet alleen culinaire hoogstandjes, maar ook ideeën en verbindingen rijkelijk.

In deze setting van authenticiteit, synergie en een gezamenlijke purpose, gaan we dieper dan ooit tevoren. We delen niet alleen onze successen, maar ook onze uitdagingen en vraagstukken. Samen passen we de kracht van toekomstbestendig leiderschap toe op deze uitdagingen, en smeden we een pad naar gezamenlijk succes. Dit is meer dan een diner; het is een cruciaal onderdeel van jouw reis naar meesterschap in leiderschap.

Deze ervaring biedt een waardevolle gelegenheid om te verbinden, te leren en te groeien met gelijkgestemde leiders die klaarstaan om elkaar te ondersteunen en te inspireren. Het is jouw moment om jouw leiderschapspotentieel te ontgrendelen en een blijvende stempel te drukken op de wereld om je heen. Samen werken we aan een toekomst waarin onze kleinkinderen willen opgroeien. Dit is de kans om te schitteren en de volgende grote sprong te maken naar grenzeloos leiderschap.

Programma

  • Dagvoorzitter van de Toekomst Erwin Steijlen, onze creatieve gastheer van de dag
  • Keynote Speech over kwantumcreatie met ongekende resultaten, moeiteloos te bereiken: Impactinvesteerder en topondernemer Jenny Elissen, schrijfster van ‘From Big Ideas to Giant Leaps, in a Split Second’
  • Oplossing voor de netcongestie: Presentatie van een praktijkvoorbeeld door René ter Veer en Vera Hofman
  • De kracht van jouw ondernemersverhaal: Fenna de Man
  • Heerlijke lunch verzorgd door Smeer’m
  • Learning by experience: Laat je meenemen in een zorgvuldig opgebouwde ervaring door ervaren pioniers, en ontdek de kracht van de zwerm, doe fundamentele inzichten op die bijdragen aan jouw organisatievraagstukken en krijg handvatten die je direct kan toepassen in je eigen organisatie.
  • Deep dive: laat je onderdompelen in de masterclass/experience naar keuze, en krijg de gereedschappen mee om deze ervaring direct te kwantificeren en om te zetten naar waardecreatie in jouw organisatie.
  • On-stage keynote interview: De verbluffende wetenschapper die met zijn perspectieven het fundament legt voor een positief creatieve toekomst. Worlds leader in innovation: Federico Faggin. 
  • Borrel: deel de opbrengst van de dag onder het genot van een hapje en een drankje
  • VIP diner: In bondgenootschap samen een Giant Leap nemen, onbetaalbare relaties leggen waarmee je als zwerm de toekomst creëert, voor jouw en elkaars organisatie in het belang van het geheel.

Deze summit is een co-creatie door Seats2Meet & Kobo Event Support