Contact

Heb je een vraag of kunnen we je helpen?

Van 9.00 tot 17.00 uur kun je ons bellen op telefoonnummer 013 20 84 052.  Stuur je liever een mail of wil je het contactformulier invullen? Dan krijg je binnen 4 uur antwoord van ons.

Bedrijfsgegevens

Rek: NL93TRIO0198077505
KvK: 67137954
BTW: nr: NL854852323B01

Hoe vind je Seats2meet in de LocHal

Looproute vanaf het station

looproute Seats2meet Tilburg Spoorzone

Routebeschrijving

Met de auto: Bekijk hier de routebeschrijving op Google Maps. Deze kun je naar je telefoon doorsturen.

Met het openbaar vervoer: De Spoorzone is direct achter station Tilburg gelegen.Loop aan de achterzijde uit het station en sla direct rechtsaf. Volg het looppad en je staat aan de voorzijde van de LocHal. Let wel, rondom het station en de LocHal wordt veel verbouwd komende jaren. Het kan daarom zijn dat af en toe de looproute verandert.

Parkeerplaatsen

Er zijn twee parkeerterreinen (P1 & P2) in de Spoorzone en op loopafstand liggen parkeergarage de Knegtel en Tivoli. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen langs de Burgemeester Brokxlaan en op het nabijgelegen NS-plein. In de toekomst wordt er een parkeergarage gebouwd naast Clarissenhof. 

P1: Burgemeester Brokxlaan 132, naast het UWV gebouw.
P2: Burgemeester Brokxlaan 8-84, bij de Hall of Fame.

Beiden worden beheerd door ParkingYou.
Bezoekers kunnen parkeren voor €1,50 per uur met een maximum van €7,50 per dag en betalen met hun pinpas of creditcard bij de slagboom.

Parkeerbeleid Gemeente Tilburg

In de toekomst wordt er een parkeergarage gebouwd naast Clarissenhof. Om te voorkomen dat er een overschot aan parkeerplaatsen komt in de Spoorzone wordt er, door de gemeente Tilburg, achter de vraag aan gebouwd. Helaas kan Seats2meet dus geen parkeergarantie geven bij grotere evenementen. Voor een uitgebreidere informatie over het parkeerbeleid van Tilburg kun je hier terecht.

Meer tips over parkeren in Tilburg.