S2M Eindhoven Strijp-S
Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

Heb je een vraag of kunnen we je helpen?

Van 9.00 tot 17.00 uur kun je ons bellen op telefoonnummer 013 20 84 052.  Stuur je liever een mail of wil je het contactformulier invullen? Dan krijg je binnen 4 uur antwoord van ons.

Hoe vind je Seats2meet in de LocHal

Looproute vanaf het station

looproute Seats2meet Tilburg Spoorzone

Routebeschrijving

Met de auto: Bekijk hier de routebeschrijving op Google Maps. Deze kun je naar je telefoon doorsturen.

Met het openbaar vervoer: De Spoorzone is direct achter station Tilburg gelegen.Loop aan de achterzijde uit het station en sla direct rechtsaf. Volg het looppad en je staat aan de voorzijde van de LocHal. Let wel, rondom het station en de LocHal wordt veel verbouwd komende jaren. Het kan daarom zijn dat af en toe de looproute verandert.

Parkeerplaatsen

Het beste kun je parkeren in Parkeergarage Zwijsen. Let wel op; de begane grond en de 1e etage zijn voor elektrische auto’s dus vanaf de start doorrijden tot de 2e etage.

Parkeerbeleid Gemeente Tilburg

In de toekomst wordt er een parkeergarage gebouwd naast Clarissenhof. Om te voorkomen dat er een overschot aan parkeerplaatsen komt in de Spoorzone wordt er, door de gemeente Tilburg, achter de vraag aan gebouwd. Helaas kan Seats2meet dus geen parkeergarantie geven bij grotere evenementen. Voor een uitgebreidere informatie over het parkeerbeleid van Tilburg kun je hier terecht.

Meer tips over parkeren in Tilburg.