Daar gaat S2M aan meedoen

Dat wordt interessant om aan mee te doen

Na het zien van de oude beelden van de Spoorzone en de mooie plannen van de gemeente, zien wij het wel zitten om daar onze 3e locatie te openen.

Hoe kwamen Luc Van der Keilen, Roger van den Berg en Marcel Nicolaas er toe met samen Seat2meet te beginnen op Strijp-S?

Marcel: “We ontmoetten elkaar regelmatig omdat we werkten bij dezelfde multinational. Dan wisselden we ook allerlei ideeën uit. Rond 2008 zijn we daar allemaal vertrokken.
Wegens een gezamenlijke onderneming zaten we regelmatig samen bij de eerste vestiging van seats2meet in Utrecht. Daar ontmoetten we de founders, Ronald van der Hoff en Mariëlle Sijgers, met dezelfde visie als de onze: bedrijven groeien beter als ze gedragen worden door de basis, vanuit individuen.
Omdat Seats2meet gaat over het verbinden van mensen die waarde toevoegen waardoor het complete netwerk sterker wordt – dat kan een bedrijf betreffen of een compleet ecosysteem – was er het idee dat meerdere Seats2meet-locaties knooppunten van netwerken konden vormen, waardoor het totaal aan verbindingen veel groter zou worden.

Mensen hoppen bijvoorbeeld van de ene naar de andere Seats2meet-locatie binnen Eindhoven én tussen steden.
In Tilburg openen we december 2018 vlakbij het station in de Spoorzone een 3e locatie. Dat betekent mooie kansen voor ondernemend Brabant.”

Ondertekening in Tilburg

Vanzelf deze berichten ontvangen?

Meld je aan en je zult als eerste weten bijvoorbeeld welke evenementen er georganiseerd worden. Ons magazine verschijnt 10x per jaar in je mailbox. Heb je een leuk artikel wat je in onze nieuwsbrief zou willen plaatsen? Vraag hier meer informatie.

Ja, ik laat me graag door Seats2meet inspireren

* indicates required