S2M Eindhoven Strijp-S
Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Contact

Evenementen

Je kunt bij ons terecht voor het organiseren van congressen, symposia, productpresentaties, seminars, debatten, prijsuitreikingen, hybride events en kunstzinnige voorstellingen. Uiteraard staan we ook altijd open voor andere vormen van bijeenkomsten, wij denken graag met jullie mee om een passend evenement te bouwen!

 

Evenement mogelijkheden:

Maximale capaciteit evenementen:220 personen (zittend); 250 (staand). We hebben voor elk type bijeenkomst wel een passende ruimte.

En, daag ons uit met een evenement want daar genieten we van, dus neem vooral contact met ons op.

Catering: in-house, hierdoor kunnen we snel schakelen en is alles altijd vers bereid.
Techniek: Wij werken met een vaste AV-partner, die kan voorzien in een verhoogt podium, sfeerverlichting, afkijkscherm, (catchbox) microfoons en geluidsversterking voor orkesten. Ook beschikken zij over een talkshow-tafel.

sweets2eat

Congressen en productpresentaties

Wil je met jouw bedrijf één specifiek thema uitlichten in de vorm van een congres? Of wil je jullie nieuwste product lanceren? Of jullie nieuwste product lanceren? Vertel het publiek plenair in de prachtige Glazen Zaal over de nieuwste innovaties en concepten, en splits daarna op in diverse subzalen voor de inhoudelijke toelichtingen, workshops of kennissessies.

sweets2eat

Interactieve workshop sessies

Je medewerkers uitdagen, samen de diepte in, discussiëren, verkennen en paneldiscussies voeren. Seats2meet Tilburg LocHal biedt door haar industriële karakter, een creatief inspirerende omgeving voor het enthousiasmeren van medewerkers of branchegenoten. Start plenair in onze Glazen Zaal, en ga daarna voor sub-sessies uiteen in diverse andere zalen. Om vervolgens de dag weer gezamenlijk af te sluiten.

sweets2eat

Jubilea, Award Shows of Diploma Uitreikingen

Bestaat jullie bedrijf 25, 50, 75 of misschien zelfs wel 100 jaar? Of is er een medewerker die een ere-afscheid verdient? Willen jullie studenten of collega’s feliciteren met het behalen van een opleiding door middel van een diploma-uitreiking? Of willen jullie prijzen uitreiken na een competitie? Ook daarvoor is de evenementenruimte van Seats2meet in de LocHal te reserveren. Wij zorgen in overleg met jullie voor de juiste aankleding en sfeer. En bieden daarnaast diverse cateringopties, van lunch, borrel tot diner.

sweets2eat

Hybride event of Livestream

Samen met onze AV-partner kunnen wij evenementen livestreamen. Op deze manier kan je duizenden mensen tegelijk naar jullie presentatie of evenement laten kijken. Dit kan volledig digitaal, bijvoorbeeld in de vorm van een talkshow. Of hybride, waarbij er tot 200 personen live aanwezig zijn bij een evenement en het overige deel online aansluit.

Aftermovies van succesvolle events bij Seats2meet LocHal Tilburg:

 

sweets2eat

Hoe zit dat met parkeren?

Met de trein ben je er supersnel