S2M Eindhoven Strijp-S

S2M Station Den Bosch

Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Contact

Hybride mogelijkheden

blog oktober 2020

Mocht het zo zijn dat niet al je deelnemers aan je vergadering of training kunnen deelnemen, dan is het bij ons natuurlijk mogelijk om hybride te vergaderen. En wat is dat dan?

Dat is een bijeenkomst waarbij fysiek en virtueel samenkomen en hand in hand gaan.

Een deel van de deelnemers kan dan fysiek aanwezig zijn op onze locatie, zo ook de sprekers en eventueel workshop begeleiders. De andere deelnemers haken dus virtueel aan in een online omgeving.

Hoe uitgebreid is dat?

Wij hebben naast onze locatie in Tilburg nog 2 andere locaties die met elkaar verbonden kunnen worden: Eindhoven op Strijp-S en op het Centraal Station in Den Bosch. Dit zorgt er voor dat jouw bijeenkomst een grote groep deelnemers kan laten deelnemen. Hierbij zullen de deelnemers in meerdere groepen verdeeld kunnen worden en kunnen aanhaken bij de voor de deelnemer dichtstbijzijnde locatie. Door middel van een livestream kunnen we iedereen mee laten luisteren en genieten van de sprekers, dit zou op de hoofdlocatie kunnen of ook dit kan verdeeld worden. Daarnaast zijn op de andere locaties ook genoeg ruimtes om ook hier in subgroepen uiteen te kunnen voor workshops of een andere invulling.

seats2meet Eindhoven hybride vergaderen

En wij faciliteren dit voor jou met de nieuwste apparatuur op dit gebied. Meer info: mail ons!

Wil je bijvoorbeeld tips over vergaderen of ondernemerschap, dat kan op:

nieuws

En nog heeeeeel veel meer leuke artikelen én evenementen vind je op de sites van onze 2 andere locaties

Doe er je voordeel mee!
Groet,

Helma Schellen, marketing Seats2meet
(en ja, connecten is gezellig)