S2M Eindhoven Strijp-S

S2M Station Den Bosch

Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Contact

Print

Ik wil mijn reservering annuleren

Het kan voorkomen dat je je reservering moet annuleren. Dat kan, in principe, bij ons kosteloos tot 72 uur van te voren. Maar door de coronacrisis kunnen de voorwaarden voor grotere reserveringen nu anders zijn. Lees daarvoor goed je reserveringsbevestiging door. Voor ons is het prettig als je aangeeft wat de reden van de annulering is, misschien vinden we nog samen een oplossing.

Unieke voorwaarden

Omdat we weten dat dingen kunnen veranderen, soms zelfs op het laatste moment, doen we onze best om zo flexibel mogelijk te zijn. We denken op alle fronten graag met je mee. Onze voorwaarden houden we daarom ook zo beperkt mogelijk, maar we hebben ze natuurlijk wel. 

Kleine reserveringen (tot 10 personen) kun je bij ons gemakkelijk tot 24 van tevoren wijzigen. Deze reserveringen kun je zelf maken via ons reserveringssysteem voor vergaderzalen. 

Heb je een boeking die voor jou speciaal met zorg samengesteld is, dan gelden de voorwaarden die je in de toegezonden offerte terug kunt vinden. Lees deze daarom dan ook goed, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.