S2M Eindhoven Strijp-S

S2M Station Den Bosch

Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Contact

Print

Nou kan ik me voorstellen dat je graag in 1 oogopslag wil zien wat het huren van onze vergaderzalen kost. En dat kan niet.En dat is goed! Want onze prijzen worden gegenereerd aan de hand van het aantal personen dat deelneemt en aan de hand van het aantal uren dat de ruimte nodig is. Onze prijzen zijn variabel naargelang de dag, het aantal uur en het aantal personen.

Ook is er een prijsverschil bij drukke en minder drukke dagen. En maakt het uit hoe ver van te voren je een reservering maakt. En regelmatig wordt er ook op maat gewerkt natuurlijk. En zo krijg je dus altijd de beste prijs.

Om een goed beeld te krijgen van de kosten kun je heel gemakkelijk een proefboeking maken in ons reserveringssysteem. Dit geldt voor reserveringen tot 10 personen. Vanaf 10 personen maken we graag een vrijblijvende offerte voor je. Bel of mail ons dan even.

Maar het is niet zomaar een standaard vergaderlocatie. Echt niet. We staan voor veel meer, daarvoor heb ik weer een apart artikeltje.

Hoe reserveer je een vergaderruimte?

Je kunt onze 16 verschillende vergaderzalen in Tilburg reserveren op 3 verschillende manieren boeken:

  • Gezellig te bellen op 013-2084052. Hoezo gezellig? ja, kijk eens wat een leuke mensen er bij ons werken!
  • Door ons te mailen op Info@seats2meettilburgspoorzone.nl
  • En zelf een vergaderruimte te reserveren via ons reserveringssysteem. Tot 10 personen kun je dit heel makkelijk zelf doen. Vanaf 10 personen maken we graag een maatwerkofferte voor je
  • Je kunt te allen tijde je boeking zelf beheren en aanpassen, lekker makkelijk.

Zoek je toch iets in Eindhoven?

 

wat kost het h

liever naar Seats2meet Station Den Bosch?

Voorwaarden

Omdat we weten dat dingen kunnen veranderen, soms zelfs op het laatste moment, doen we ons best om zo flexibel mogelijk te zijn. We denken op alle fronten graag met je mee. Onze voorwaarden houden we daarom ook zo beperkt mogelijk.

Kleine reserveringen (tot 10 personen) kun je bij ons gemakkelijk zelf maken via ons systeem. Deze boekingen kun je tot 24 uur van tevoren heel eenvoudig zelf wijzigen.

Heb je een reservering die voor jou speciaal met zorg samengesteld is, dan gelden de voorwaarden die je in de toegezonden offerte terug kunt vinden. Lees deze daarom dan ook goed, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wil je mee informatie? Neem gerust contact op.

Groet,

Helma Schellen, marketingmanager