LocHal genomineerd

LocHal genomineerd voor Het Gebouw Van Het Jaar

De 14e editie van BNA Beste Gebouw van het Jaar is van start gegaan. Architecten en hun opdrachtgevers konden hiervoor hun beste gebouw, opgeleverd in 2018, inzenden.

De verkiezing werd geleid door een zeskoppige vakjury met Jort Kelder als juryvoorzitter. Zij beoordeelden de gebouwen in de categorieƫn Identiteit & Icoonwaarde, Leefbaarheid & Sociale Cohesie, Stimulerende Omgevingen en Particuliere Woonbeleving. De uitreiking vindt plaats op 17 mei 2019 in de Glazen Zaal van Seats2meet Tilburg in de LocHal

De jury, die naast Jort Kelder bestond uit Renske van der Stoep, Ferdi Licher, Bianca Seekles, Jeroen van Schooten en Chantal Schoenmakers, keken naar toegankelijkheid: gebouwen waar zowel mensen zonder als met een beperking niet alleen barriĆØrevrij kunnen binnenkomen, maar waar de gebruiker, bewoner en bezoeker al die activiteiten kan doen waarvoor het gebouw is ontworpen.

Genomineerd zijn is leuk, maar winnen geweldig…Stem je ook?

 

Vanzelf deze berichten ontvangen?

Meld je aan en je zult als eerste weten bijvoorbeeld welke evenementen er georganiseerd worden. Ons magazine verschijnt 10x per jaar in je mailbox. Heb je een leuk artikel wat je in onze nieuwsbrief zou willen plaatsen? Vraag hier meer informatie.

Meld je aan voor ons magazine

* indicates requireddeze onderwerpen spreken mij het meeste aan