S2M Eindhoven Strijp-S
Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Contact

 De Maand van de Digitale Fitheid

Met minder inspanning en meer slagkracht je werk doen!

Als dynamische vergaderlocatie zijn wij gespecialiseerd in het faciliteren van bijeenkomsten en evenementen, en wij geloven in het delen van kennis en overvloed. Daarom faciliteren wij de Maand van de Digitale Fitheid.
Wij vinden het belangrijk dat je in deze tijden digitale fit bent, vooral voor scherm- en kenniswerkers. Het is essentieel om niet alleen te focussen op de fysieke gezondheid, maar ook op de mentale en digitale fitheid van werknemers.

De Maand van de digitale fitheid is nu van start gegaan

We willen deze gelegenheid aangrijpen om ons te richten op het verbeteren van digitale vaardigheden en het benutten van technologische mogelijkheden. Tijdens deze maand bieden we begeleiding en inspiratie om het beste uit technologie te halen, inclusief vernieuwde AI-tools, vaardighedenontwikkeling en digitaal organiseren. Het doel is om niet alleen efficiënter te werken, maar ook om het werkplezier te vergroten en innovatie te stimuleren.

digitale fitheid

Impact van het digitale tijdperk op de mens

Daarnaast is het goed om stil te staan bij de impact van het digitale tijdperk op de mens. Hoewel technologie ons veel mogelijkheden biedt, mogen we niet vergeten dat mensen geen machines zijn. Het is van cruciaal belang om een balans te vinden tussen het gebruik van technologie en het behouden van onze menselijkheid. Daarom zullen we tijdens deze maand ook luisteren naar inspirerende succesverhalen van verschillende ondernemers, die laten zien hoe zij technologie op een mensgerichte en effectieve manier inzetten.

Aankomende evenementen