Ondernemen in de Spoorzone

Blog datum: 20 September ’23

Stel je voor: een bruisende hub waar creativiteit, innovatie en ondernemerschap samenkomen om een nieuwe toekomst te creëren. Dat is precies wat de Spoorzone te bieden heeft voor ambitieuze ondernemers. In dit blog duiken we dieper in de mogelijkheden die de Spoorzone biedt en hoe samenwerking met Seats2meet, MindLabs, Station88 en Tilburg University je zakelijke horizon kan verbreden.

De Spoorzone: Een broedplaats voor ondernemers

De Spoorzone is niet zomaar een plek; het is een gebied dat getransformeerd is van een oude industriële site tot een bruisend centrum voor ondernemen, werken en vrijetijd activiteiten. Deze locatie, met zijn mix van historische charme en moderne faciliteiten, is de perfecte broedplaats voor innovatie.

Waarom ondernemen in de Spoorzone?

De Spoorzone biedt tal van voordelen voor ondernemers. Allereerst is de locatie ideaal, met uitstekende bereikbaarheid per trein, bus en auto. Bovendien is de Spoorzone de thuisbasis van Seats2meet, MindLabs, Station88 en Tilburg University – stuk voor stuk interessante organisaties die waardevolle kennis delen. Wat kansen bied voor samenwerking en groei.

Samenwerking met Seats2meet

Seats2meet is een coworking-ruimte in de Spoorzone, waar ondernemers samenkomen om te werken, te leren en te netwerken. We zijn gevestigd in het industriële pand LocHal, op de 1e verdieping. Hier vind je diverse moderne ruimtes welke geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten, workshops en/of evenementen. We denken altijd graag tot in detail mee om te voldoen aan wensen en behoeften, hier ligt dan ook onze kracht.

Verken de Wereld van MindLabs

MindLabs is een vooraanstaand centrum voor kunstmatige intelligentie (AI) en menselijke interactie, gevestigd in de Spoorzone. Ze organiseren inspirerende evenementen en lezingen over AI en technologie. Een komend evenement uit hun agenda wat interessant kan zijn:

  • De toekomst van HR met AI: Ontdek hoe AI in de toekomst jouw HR-proces slimmer, objectiever en effectiever kan maken. (Datum: 10 oktober 2023)
Spoorzonde - Mindlabs

Station88 en Tilburg University

Station88, een inspirerende plek voor ondernemers, en Tilburg University, met zijn academische expertise, bieden ook waardevolle kansen voor samenwerking en professionele ontwikkeling. Kijk vooral even naar het inspirerende programma dat Station88 aanbiedt, wellicht staat er een workshop bij die je aanspreekt.

In de Spoorzone, waar innovatie en samenwerking centraal staan, bruist het. Betreed deze bloeiende zakelijke gemeenschap en ontdek de mogelijkheden die deze partners te bieden hebben.

Spoorzone - Station88

Ontdek ondernemen in de Spoorzone en de mogelijkheden voor samenwerking met Seats2meet, MindLabs, Station88 en Tilburg University. Ken je andere interessante partijen die vooral niet vergeten mogen worden en nu niet genoemd worden, laat het ons dan weten!

Wil je nu graag na een productieve werkdag deze gezellig afsluiten met een borrel of diner? Dan zijn er ook voldoende gezellige horeca mogelijkheden aanwezig op de Spoorzone om op terug te vallen.


Wil je meer tips en informatieve artikelen over vergaderen, flexwerken of ondernemen? Deze vind je op de blogs van onze twee andere locaties: