Over Ons

Seats2meet LocHal, een toplocatie in Tilburg

Wij zijn echt gecharmeerd van de robuuste en industriële omgeving. Bij alle elementen van onze designs wordt prominent gebruik gemaakt van blauwstaal, kopshout, beton en glas. De warmte- en luchtbeheersing en de akoestiek is afgestemd op de gebruiksintensiteit van de betreffende plek. Hierdoor ontstaat er een optimale balans in deze aspecten.

“Want comfortabel werken is volgens ons erg belangrijk”.

Ontmoetingen

Heel bewust hebben we onze koffiemachines met fingerprinted koffie, buiten onze ruimtes geplaatst. Want ja, daar vinden toch de gezelligste gesprekken plaats. Mogelijk met mensen die je niet kent, interessant!

Waardenetwerk

Het faciliteren én verbinden van mensen die bij ons komen is wat ons drijft. Daarnaast is er een online platform waarmee jij je kunt verbinden met anderen. 

Onverwachte ontmoetingen

Alles is gericht op het laten ontstaan van serendipiteit, een mooi woord voor een ontmoeting waar je niet naar op zoek bent maar die wel waardevol is.

Wie goed doet
goed ontmoet

Misschien niet altijd direct, maar op termijn zeker. De vorm waarin kan daarbij verschillen. Dit noemen we a-synchrone wederkerigheid.

Over Seats2meet wereldwijd

193 locaties | 380 vergaderzalen| 1935 innovatieve werkplekken

Naast het faciliteren van vergader-en congres ruimte biedt het concept ook ruimte in de vorm van flexwerkplekken voor zelfstandige professionals. In ruil voor het delen van hun kennis met anderen mogen deze kosteloos gebruik maken van die flexwerkplekken. Wij noemen dat betalen met sociaal kapitaal. Door al meer dan 10 jaar te werken met het S2M concept wordt een dergelijke locatie voor de bezoeker, de omgeving en voor zichzelf steeds relevanter. Wij staan ook echt voor sociaal ondernemerschap en voeren ons bedrijf dan ook echt met het Rijnlands denken. We hebben gezien dat er, gedacht vanuit de consument, behoefte is aan een vergaderproduct dat voorziet in een ontluikende behoefte:

  • Snel reserveren en gegevens beheren
  • 24 uur per dag kunnen boeken
  • Een trendy omgeving
  • informeel
  • goede kwaliteit van eten & drinken
  • Huren van stoelen in plaats van zalen
  • Duurzaam ondernemen
  • Ontmoetingsplaats voor zelfstandige ondernemers

Seats2meet spreekt ook de jonge kenniswerkers met een leeftijd onder de 30 jaar aan. De doelgroep is ‘open minded’, op de hoogte van veranderingen en groeit daarin makkelijk mee, nieuwsgierig en op zoek naar spannende en uitdagende plekken om te werken en anderen te ontmoeten.

Ronald van der Hoff, founder van Seats2meet vertelt waarom een bezoek aan Seats2meet onverwacht relevant is.

“Bij elke ontmoeting met anderen kun je ontdekken waar je relevant voor elkaar bent. Op een vaste plek binnen een kantoor vind je dit niet. Anders gaan samenwerken is een trend die niet meer te stoppen is in huidige ontwikkelingen in technologie”.

Wil je meer lezen over het Nieuwe Werken, Society 3.0 of andere boeken over ondernemerschap. Deze kun je downloaden.

De route per auto en in de LocHal

Hoe zit dat met parkeren?

Met de trein ben je er supersnel