9 november

POWERBOOSTSESSIE VOOR ONDERNEMERS

Lift up your energy! – Een oplaadmoment voor jezelf en hernieuwde focus op je werk.
 
“Ik heb vandaag echt zin om te gaan werken, voel me helemaal geboost!”, aldus Mirjam die voor de tweede keer meedeed aan de sessie. En dat is precies de bedoeling van initiatiefnemer Gonneke Zoutendijk:
 

Heb jij ook zo genoeg van dat thuis werken en eindeloos turen naar een beeldscherm op je eenzame zolderkamer?

Stap de deur uit en kom elkaar ontmoeten bij de powerboost, een sessie om jezelf op te laden met positieve energie, kennis en netwerk.

Voor zzp’ers en thuiswerkers die graag willen sparren en inspiratie opdoen. 

Je gunt jezelf en je bedrijf het om vitaal te blijven en daarvoor is dynamiek, af en toe een andere omgeving en het fysiek ontmoeten van mensen van grote meerwaarde.

 

  • We starten met luchtige energizers om ‘aan’ te gaan.
  • Daarna volgt een intervisie ronde waarbij je een werkgerelateerde casus in kan brengen waar je ondersteuning bij kan gebruiken. De groep denkt met je mee en we kijken of er ter plekke oplossingen zijn. Je hoeft natuurlijk geen probleem te hebben om mee te doen. Je kan ook ondersteuner zijn en vaak is het horen van andermans verhaal ook heel herkenbaar en verhelderend voor jezelf.
  • We sluiten het laatste half uur af met een mini workshop, telkens met een andere expertise vanuit de groep:
28 sept: Pitch Perfect– Leer presenteren met Loek Daemen en ontdek jouw authentieke public speaker skills.
9 nov: Missie Mentor – Onderzoek met Saskia van Wees welke verkeerslichten je onnodig op rood hebt gezet, zodat je uiteindelijk in die groene golf terecht komt: flow.
 
De powerboostsessies worden begeleid door creativiteit-coach Gonneke Zoutendijk. Zij wakkert jouw interne vuur aan en biedt creatieve tools om meer plezier te vinden in werk en leven.
Meer info: www.gonnekezoutendijk.nl

 

Aanmelden:
De sessies zijn apart te boeken en gratis bij te wonen. Aanmelden is wel handig vanwege het beperkt aantal plaatsen. Dat kan via info@gonnekezoutendijk.nl of via de site van seats2meet.

Data & Locatie: 

Ma. 28 sept en/of 9 nov van 10.00 – 12.30 uur
Locatie: Seats 2 Meet Tilburg Lochal, Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg
GONZ – Gonneke Zoutendijk