Trouwen in de LocHal

“Ja, ik wil” en het kan eindelijk weer feestelijk :-).

Trouwen in het Beste Gebouw ter Wereld – 2019. De Glazen zaal is uniek, net zo uniek als de hele LocHal is. En het is een officiële trouwlocatie. Dus… maak snel een afspraak om te komen kijken.

De voormalige Locomotiefhal (LocHal) in Tilburg heeft al zeker 9 belangrijke prijzen gewonnen, voornamelijk voor de architectuur.
Wanneer jullie een bijzondere locatie zoeken, heb je ‘m nu gevonden.
We hebben goede samenwerkingsverbanden met cateraars en andere professionals, dus laat ons maar weten hoe jullie perfecte dag er uit moet zien.

Als jullie je op dit moment aan het oriënteren zijn op unieke trouwlocaties in Tilburg of Brabant, dan nodigt Seats2meet jullie van harte uit om eens langs te komen.

Bekijk de unieke Glazen Zaal en hoe fraai deze in de LocHal is geïntegreerd. Samen maken we een voorstelling van hoe jullie trouwfeest kan zijn. Seats2meet is er dan om jullie te ontlasten en ondersteunen. Zodat de grote dag ook echt een feestdag is. Helemaal in het teken van jullie en jullie smaak. 

Trouwen Seats2meet Tilburg Spoorzone
Fotografie Seats2meet Tilburg Spoorzone

Weddingplanner

Lijkt het je fijn om alle zorgen uit handen te geven? En te weten dat al jullie wensen vervuld worden? Wij kunnen je met een goede weddingplanner in contact brengen. 

Fotografie en video

Ben je nog op zoek naar een fotograaf? Met diverse professionele fotografen in ons bestand kunnen wij je altijd aan een geschikte partner voor bruidsfotografie helpen.

Trouwambtenaar

Seats2meet is een officiële trouwlocatie in Tilburg. Je kunt je eigen trouwambtenaar van de gemeente meebrengen naar de LocHal.

Catering & Bruidstaart

Gedurende jullie trouwerij zorgt onze cateraar dat iedereen heerlijke gerechten kan eten. Je kunt dit helemaal naar eigen wens regelen. Een mooie bruidstaart kan eventueel ook via ons besteld worden.

styling trouwen in de LocHal- seats2meet tilburg spoorzone

Exclusieve Styling

Wil je graag dat jouw bruiloft er Pinterestwaardig uitziet? We helpen je met liefde aan hulp en advies zodat alles er waanzinnig exclusief en stijlvol uitziet. Er wordt maatwerk geleverd waarbij je budget het uitgangspunt is. Wil je liever de styling zelf doen maar zoek je een bedrijf waar je toffe en unieke decoraties kunt huren, let us know!

Stukje voorgeschiedenis: Juli 2018 vroeg Mike Mumuh, tijdens zijn werk in de LocHal zijn vriendin ten huwelijk. Dit ging viraal tot aan Hart van Nederland. Daarop vonden wij het wel leuk om onze Glazen Zaal beschikbaar te stellen als trouwlocatie. En hebben wij een groot netwerk aan leveranciers om ons heen verzameld. Zodat jullie dag helemaal tot in de puntjes verzorgd wordt. Natuurlijk ben je ook vrij je eigen hulp te gebruiken. 

Lees het hele artikel in het Brabants Dagblad.

 

huwelijksaanzoek Seats2meet LocHal