Restauratie

restauratie voor trainingen, een lunch of een receptie

Restauratie is een van de meest populaire zalen van Seats2meet in de prachtige LocHal! Wat deze ruimte echt bijzonder maakt, zijn de 8 tafels van 1,80m bij 0,80m die je hier vindt. En als we zeggen dat deze tafels niet gewoon zijn, dan menen we dat ook!

Het tafelblad in Restauratie is namelijk gemaakt van resthout van de bomen die gekapt zijn uit het Tilburgs Bos. Dit zorgt niet alleen voor een uniek en duurzaam karakter, maar geeft de zaal ook een warme en natuurlijke uitstraling.

En het beste van alles is dat de onderstellen van deze tafels zijn gemaakt van koppelingsonderdelen van goederenwagons. Het Tilburgse bedrijf Vierkante Wielen heeft deze onderstellen voor ons vervaardigd en er zelfs wielen onder geplaatst, zodat de tafels makkelijk verrijdbaar zijn en eenvoudig te verplaatsen voor jouw evenement.

Duurzaam

Het is een perfecte combinatie van ambachtelijk vakmanschap, duurzaamheid en innovatie die deze tafels tot leven brengt. Wij zijn er trots op dat we dit unieke meubilair aan onze gasten kunnen aanbieden.

Boek nu je bijeenkomst in Restauratie en ervaar deze bijzondere tafels zelf.

kenmerken

Naam RESTAURATIE
Voor Training / lunch / receptie
Formaat 70+ m²
Capaciteit

maximaal 20 personene#075054n

opstelling vergaderzaal tot 20 personen
opstelling vergaderzaal tot 19 personen

Restauratie: voor trainingen.
Een fijne ruimte voor gezelligheid & samenkomen

Restauratie van Seats2meet LocHal, wordt door ons gebruikt voor lunches tijdens meetings of trainingen. Maar ook voor diner en/of receptie voor of na een voorstelling in bijvoorbeeld de Glazen Zaal. Natuurlijk ook apart beschikbaar, voor een afscheidsborrel of receptie, zoals Bestuursacademie Nederland deed.

 

Zoek je net iets anders?

Misschien past Terra of Textiel beter bij je wensen.

Catering

Je gasten verwennen met iets lekkers bij de koffie, een hartige snack of een lekker en gezond lunchbuffet? 

AV-middelen

Maak je bijeenkomst aantrekkelijker en interactiever met behulp van audiovisuele middelen.

Offerte

Vraag direct een offerte aan. We maken iedere offerte op maat, zodat je alleen betaalt voor wat je gebruikt.