Werkplekken bij Seats2Meet

Waarom bieden wij werkplekken aan?

Wij bieden momenteel 10 coronaproof flexwerkplekken aan op basis van beschikbaarheid*.

Naast het verhuren van zalen voor commercieel gebruik is een gedeelte van ons concept is gericht op het laten ontstaan van serendipiteit. Een mooi woord voor een ontmoeting waar je niet naar op zoek bent maar die wel heel waardevol is.  En wij geloven dat wie goed doet, ook goed ontmoet. Misschien niet altijd direct, maar op termijn zeker. De vorm waarin kan daarbij verschillen. Dit noemen we a-synchrone wederkerigheid.

* op basis van beschikbaarheid houdt in dat wanneer er geen plekken beschikbaar zijn, je deze ook niet kunt reserveren. En reserveren is een belangrijk item in het gebruikmaken van onze locaties.

En hoe werkt dat dan?

Door gebruik te maken van een van onze werkplekken op het Plein, geef je aan open te staan voor het delen van kennis waar ook jij gebruik van kunt maken. Jouw werkplek ‘betaal’ je met sociaal kapitaal, niet met euro’s.
Onder sociaal kapitaal verstaan wij dat:

 • jouw profiel up to date is
 • je een foto en skills hebt toegevoegd
 • je je plek reserveert
 • je je kennis deelt met anderen
 • je meehelpt het S2M concept in jouw netwerk te verspreiden
 • je incidenteel gevraagd kunt worden jouw skills in te zetten
 • je een bakkie koffie haalt voor degene die naast je zit
 • je leuke ideeën met anderen bespreekt
 • je contact legt met voor jou interessante bedrijven (ons vraagt om contact te leggen)
 • je het maximale haalt uit jouw verblijf bij ons
 • je, als je met meer dan 3 personen bent, dan een vergaderzaaltje huurt. Dat is voor iedereen fijner
 • begrijpt dat dit alles ook ons gelukkig maakt

Bekijk de video over het concept

Je begint met het maken van een account

Dat doe je op de boekingssite van Seats2meet.
Daar upload je je foto en vermeld je je skills. Als dit compleet is, heb je je eigen S2M paspoort.
Een werkplek boeken is de volgende stap. Een belangrijke stap want alleen zo ben je zeker van een werkplek. Op sommige locaties kan het zijn dat commerciële partijen de hele locatie in gebruik heeft en dan sta je voor een gesloten deur.

Seats2Meet Paspoort maakt sociaal kapitaal het nieuwe betaalmiddel

Het S2M Paspoort is een zakelijk management hulpmiddel dat 60.000 professionals in het Seats2meet coworkingnetwerk verbindt, waardoor ons globale gebruikerscollectief kan samenwerken, belangrijke vragen kan stellen en beantwoorden, sociaal kapitaal kan opbouwen en de professionele groei een boost kan geven.

Baanbrekend Platform

Het S2M Paspoort is de ingang tot het baanbrekende Seats2meet platform, om sociaal kapitaal tot professionele en persoonlijke groei van iedereen te transformeren. Het is een beveiligde omgeving waar je je data kunnen beheren, reservering en boekingen kunnen maken, volledige toegang tot het S2M Ecosysteem kunnen hebben, je sociaal kapitaal kunnen uitbreiden en met andere professional in het coworkingnetwerk kunnen verbinden. Een bijzondere ombuiging van de AVG dus. #seats2meetkandat.

Meer dan alleen maar verbinden

Het paspoort biedt meer dan alleen een mogelijkheid om je met andere professionals te verbinden. Het geeft je ook de volledige toegang tot het uitbreidende S2M coworkingecosysteem. Er zijn ’n schat aan zakelijke managementfuncties die voor elk type professional van toepassing kunnen zijn. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat je met het S2M paspoortplatform kunt bereiken:

 • Alles wat je nodig hebt op één plek – Het paspoort biedt de gebruiker de mogelijkheid om alle aspecten van de S2M ervaring te gebruiken en te beheren. Waaronder profielinformatie, boekingen, vouchers, beoordelingen, vragen en antwoorden en chats. Net als de Serendipity Machine is onze vragen en antwoorden functie voor elke gebruiker door middel van een AI-gestuurd algoritme geoptimaliseerd.
 • Gemakkelijke toegang tot het S2M Ecosysteem – Door je dagelijkse doelen te delen en automatisch op het platform in te checken, is het gehele S2M ecosysteem via het paspoort maar een klik van de muis verwijderd.
 • Volledige controle over persoonlijk informatie – Het paspoort verzekert dat gebruikers de volledige controle over hun persoonlijke data en instellingen hebben en voldoet volledig aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).